Özenle seçilmiş organik ve taze malzemeler kullanıyoruz. Bütün yemeklerde sadece zeytinyağı, tereyağı ve doğal katkısız mamuller kullanıyoruz. Et ürünlerimiz tamamen kendi imalatımızdır. Restoranımız sağlıklı ve organik ürünler kullanmaya özellikle özen göstermektedir. Bu konuda çevremizin de teveccühünü kazanmış, bize olan güvenleri de bizi bu konuda daha titiz ve seçici olmaya yöneltmiştir. Mutfak personelimiz de yıllarca beraber çalıştığımız arkadaşlarımız olup, lezzet standartlarını koruma noktasında oldukça gayretlidirler. İşletme sahibimiz emekli akademisyen Prof. Dr. Ercan BALDEMİR’dir
Hanibaba Fethiye Köftecisi olarak, müşterilerimize sağlıklı, lezzetli ve hijyenik bir ortamda geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunmayı amaçlıyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kaliteli hizmet anlayışımızla herkesi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Vizyonumuz, sürekli gelişen ve yeniliklere açık bir işletme olarak sektörde öncü olmaktır. İnsan sağlığını ve damak zevkini ön planda tutarak, lezzetli yemeklerimizle müşterilerimizin favori mekanı olmayı hedefliyoruz. Hijyen standartlarına büyük önem vererek, güvenilir bir marka olmanın yanı sıra sosyal sorumluluklarımızı da yerine getirmeyi amaçlıyoruz.